View Single Post
Staro 20.06.2012., 13:25   #1520
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Ti fakat ne znaš ništa o španjolskom nogometu, kakvo nadigravanje sa njima o ćemu ti pričaš?
Sa druge strane imaš par najboljih tehničara na svijetu i ako nešto znaju to je nadigravanje, u 3 dodavanja ispadne naših 3-4 igrača dok se nisi ni okrenuo.
Dobili bi 3 gola zabili jedan, srećom da nisi izbornik jer bi nas tek onda osramotio.
A ti ne čitaš s razumijevanjem.
Jedno je njih nadigrat (to je nemoguće niti sam ja to napisao), a jedno je s njima igrat ofenzivnije, a o tome pričam ja koji blage veze nemam i pričaju drugi izbornici tipa Ćiro Blažević:

Citiraj:
Bilić je sve savršeno postavio, mi smo imali onaj jedan svoj famozni period kad smo trebali riješit svoj problem, ali tako je to u nogometu, nekad treba i malo sreće iako ja ne volim pričat o sreći. Ono kad kažu: 'Nismo imali sreće!' Ma šta je nisi isprovocirao?

Recimo, Rakitić je imao veliku priliku, ali da smo bili malo samouvjereniji, triput bismo stvorili takvu priliku. Pa ne možemo triput onako fulat!
http://euro2012.net.hr/hrvatska-na-e...-zdravog-olica

Sva filozofija.

Kakva je to ekipa koja u 90 minuta 2 (dva) puta opuca po golu španjolaca i onda kuka poslije utakmice da smo pokradeni.
W.Digital je offline   Reply With Quote