View Single Post
Staro 20.06.2012., 11:45   #1501
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Nama je u krvi očito kenjati po svojima i to ništa neće promjeniti.
Ja bi rekao da je baš suprotno, da se naši previše veličaju, a suđenje je naravno uvijek kontra nas, barem po mišljenu većine navijača, bilo da se igra nogomet, rukomet, košarka - uvijek nas kradu jer smo mi mali ovo-ono...
Naravno, mi vidimo samo greške koje sude protiv nas, ako je nešto u našu korist to se nikada neće spomenuti.

U novinama 24sata, dan poslije utakmice sa španjolcima, na naslovnici je velikim slovima pisalo 'Pokradeni smo!'
A da je slučajno nama dosuđen nepostojeći penal i još par takvih stvari, naslov bi bio - 'Heroji!', a to što nam je nešto poklonjeno nitko ne bi komentirao.

Još bi i shvatio ljutnju navijača da je bilo 2:2 ili 3:3 sa Spain do 85 min. i onda nam ne sudi penal ili tako neku pogrešku napravi, ali hrvatska nije ništa pokazala, nisu uspjeli dati ni jedan gol niti ozbiljnije ugrozili Casillasa ali smo se uhvatili toga da nam je sudac trebao dati da pucamo penal, i to je glavno zašto mi nismo prošli dalje.

Da, mi s ovakvom statistikom kao trebamo biti zadovoljni:
http://www.pohrani.com/f/3J/aU/1aul9p26/image-1.png - ko je tu zaslužio pobjediti?

Ako smo već znali da španjolcima nećemo moći uzeti bodove onda su to trebali napravit talijanima.
Ali ne, i tamo smo odigrali 'junački' 1:1, i kao trebamo biti zadovoljni jer je to ipak Italija.

Volimo se pohvalit kako smo godinama u prvih 10 reprezentacija svijeta, a u isto vrijeme pričamo kako smo mali i kako se uvijek sudi protiv nas - genijalno.

Hrvatska nije pokazala dovoljno da bi prošla skupinu, i to nema veze sa sucima nego s našom igrom.
W.Digital je offline   Reply With Quote