View Single Post
Staro 20.06.2012., 11:24   #22
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor LAcy Pregled postova
Za službeni put je dovoljno imati Outlook, Office, pdf reader, browser, Remote Desktop Connection, Putty i ostale korisne Win aplikacije te video izlaz i eth (LAN). Ovo zadnje nisam vidio dal ima, WLAN baš nije opcija.

U cijelom konceptu, jedino mi se Win8 ne sviđa tj. smušeno, ne konzistentno sučelje. Al' možda mi bolje sjedne na tabletu nego što je na desktopu.
Meni se itekako sviđa. Pogotovo ova x86 kaj dolazi. Čekam već 2 godine otkad je Asus napravio prvi transformer, ali odustao od x86 modela. To je to. Win8 za ove touch gluposti, a kad se sjednem za komp kak spada sa tipkarušom i touchom, papa metro i vozi normalan komp sa svim programima od photoshopa do fallout 2

Android i iOS su mi oduvijek bili neadekvantni na 10" i više tabletima. S obzirom na veličine ove generacije UMPC-a sa i5 unutra ovo je nikakvo iznenađenje. Samo su "zakeljili" ekran na njega, a tipkarušu i touchpad maknuli kao posebni modul.

Što sam čekao, to sam i dobio izgleda. Još da mi daju neki 13" model i nitko više hepi od mene
  Reply With Quote