View Single Post
Staro 20.06.2012., 10:45   #21
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Izgleda stvarno zanimljivo, naravno treba vidjeti proizvod u zivo, osjetiti ga pod rukama pa donjeti konacni sud. Takodjer cijena ce biti kljucna jer ima i drugih tableta na trzistu koji vec drze svoj dio, i makar ne dolaze u osnovnom paketu s tipkovnicom, tipkovnica nije nesto sto je toliko skupo da se ne moze dokupiti. Osobno mislim da za razliku od zatvorenog Apple ovaj proizvod u svojoj punokrvnoj verziji (x86) ima svijetlu buducnost, ARM verzija mislim da osim zbunjivanja vecine prosijecnih kupaca koji nece znati razliku izmedju tih dviju verzija, odnosno limitacije ARM platforme (koja ce izgledati identicno kao punokrvna, no neces moci instalirati nista od programa za pc), nece bas uzeti velik kolac od Apple.

Jedino mi je glupo kaj nije poznata cijena, nije poznata dostupnost...

S druge strane drago mi je da Microsoft polako pocinje shvacati da je vrijeme prodaje licenci za software kao primarnog dijela zarade proslost. Da u danasnje vrijeme korisnici zele mobilnost, integraciju, ''feeling'' da imaju jedan OS, jedan uredjaj, jedan account i da mu mogu pristupiti uvijek i svugdje. I da podatci vise ne moraju biti na cd-u/dvd-u usb-u, vec da su tu negdje nadohvat ruke mobitel, tablet, pc...

Zadnje izmijenjeno od: nathan. 20.06.2012. u 10:47. Razlog: nadopuna
nathan je offline   Reply With Quote