Citiraj:
Autor panda505
Znam ja za taj pravilnik s obzirom da sam istu stvar postao ja jučer/prekjučer
Na englskom je jedno, pitanje je dal' ti možeš sve razumijeti dobro na engleskom ili si si pojednostavio
2:2 je nama trebalo i prošli bi koliko god talijani odigrali sa Ircima, nama 1:1 nije bilo dovoljno jer su talijani odigrali 2:0
Pročitaj ono što sam ti ostavio u zadnjem postu, Dr. Faustus je u pravu, objasnio je točno 
|
Dr. Fastus je krivo objasnio. Ako se već lovi za Samovojsku, onda je bar trebao dobro slušati što je čovjek objasnio. Ako je međusobna gol razlika jednaka, onda se gleda ukupna, uključujući i utakmice s Irskom i tu bi mi bili bolji da smo odigrali 1-1. Tek kad bi i ukupna gol razlika bila jednaka onda se gleda UEFA koeficijent.
Da ne bude da pričam bez osnove, evo
pravilnik i
screenshot relevantnog članka.
Dakle da je Hrv-Špa završilo 1-1, a Ita-Ire 2-0, Španjolci bi imali najbolju gol razliku i bili prvi, a mi bi imali više postignutih golova od Talijana i bili drugi. Dakle vidjeti 8.07d.
Citiraj:
Autor Dizel
Ukrajinci imali 100 šansi protiv šupaka engleskih i još ih pokradu za čisti gol...
|
Ne znam zašto se svi love za taj nepriznati gol. Gol opravdano nije priznat, ali iz krivog razloga. Golu je prethodilo čisto zaleđe Ukrajinaca, cca. 2 metra. Da je sudac priznao da je lopta prešla crtu, onda bi se pljuvalo po pomoćnom sucu i pričalo da se gura domaćina, da bar jedan prođe.
Suci su jednostavno idioti, nesposobni za obavljanje tog posla i ne bi više smjeli suditi nigdje.
Beskorisniji od pomoćnih sudaca su samo Beusan i ostala ekipa u studiju HRTa jer na snimci koju su prikazivali nisu primjetili očito zaleđe, makar ga je i komentator spomenuo odmah. Ne znam je li razlog to da se napuhuje priča kako se pomaže velikima ili nešto drugo.