View Single Post
Staro 19.06.2012., 21:36   #1460
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor Jooj Pregled postova
jel može neki link na ovo pravilo..
ja sam do sad mislio da u tom slučaju pošto su sve tri ekipe igrale 1:1 međusobno.. trebala gledat gol razlika tj ukupna .. dakle uključena ona protiv Irske .. po tom bi mi trebali proc jer smo dali gol više od talijana..

tnx unaprijed
Dobro si mislio. Da smo odigrali 1:1 sa Spanjolcima isli bi dalje, a Talijani bi bili vani bez obzira na njihovih 2:0. Da su Talijani dobili 3:1, a mi igrali 1:1 onda bi mi ispali zbog tog UEFA koeficijenta.

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...6_DOWNLOAD.pdf

Stavka 8.07

Edit:
Sto se tice nase utakmice jucer, nisam primjetio da je itko ovdje rekao kako smo imali Spanjolce u dzepu. To su Stimceve rijeci izrecene u zanosu. Nismo nadigrani, to ne priznam, osim ako vi smatrate da jedna momcad nadigrava drugu dodavajuci se na 30m? Dajte molim vas, Spanjolci su imali jedan opasan sut na gol u prvom dijelu, u drugom prakticki nisu zapucali do zadnjih 10 minuta kada smo se mi otvorili. Sada zamislite kako bi zavrsili da smo od pocetka jurnuli...popili bi 3 komada u poluvremenu samo tako. Nije mi jasno to konstantno omalovazavanje nasih i velicanje drugih. J*ben smo narod u pm..

Zadnje izmijenjeno od: tole_. 19.06.2012. u 22:32.
tole_ je offline   Reply With Quote