Citiraj:
Autor Jooj
jel može neki link na ovo pravilo..
ja sam do sad mislio da u tom slučaju pošto su sve tri ekipe igrale 1:1 međusobno.. trebala gledat gol razlika tj ukupna .. dakle uključena ona protiv Irske .. po tom bi mi trebali proc jer smo dali gol više od talijana..
tnx unaprijed 
|
Dobro si mislio. Da smo odigrali 1:1 sa Spanjolcima isli bi dalje, a Talijani bi bili vani bez obzira na njihovih 2:0. Da su Talijani dobili 3:1, a mi igrali 1:1 onda bi mi ispali zbog tog UEFA koeficijenta.
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/...6_DOWNLOAD.pdf
Stavka 8.07
Edit:
Sto se tice nase utakmice jucer, nisam primjetio da je itko ovdje rekao kako smo imali Spanjolce u dzepu.

To su Stimceve rijeci izrecene u zanosu. Nismo nadigrani, to ne priznam, osim ako vi smatrate da jedna momcad nadigrava drugu dodavajuci se na 30m? Dajte molim vas, Spanjolci su imali jedan opasan sut na gol u prvom dijelu, u drugom prakticki nisu zapucali do zadnjih 10 minuta kada smo se mi otvorili. Sada zamislite kako bi zavrsili da smo od pocetka jurnuli...popili bi 3 komada u poluvremenu samo tako. Nije mi jasno to konstantno omalovazavanje nasih i velicanje drugih. J*ben smo narod u pm..