View Single Post
Staro 19.06.2012., 20:54   #1453
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
tja. dizelu i thoru samo jedno pitanje - kako je igra trebala biti postavljena protiv barcine (oh, sam sebe sam opalio ko' klinca, ovaj, spanjolske) igre? napadacki? s kim, s cim, zasto?

mislim, sada je problem grcka i chelsea..... zasto? kako se postaviti protiv tima koji ima loptu i ima loptu i ima loptu, i zna drzati loptu ako treba 15 minuta od centra, malo naprijed, pa do zadnje linije? ali ono, prakticki bez greske u dodavanjima? jer iskreno i realno oni znaju u 99% slucajeva gdje im je tko postavljen, tehnicki su najjaci, tocka.

sorry, ali drugacija igra osim jucerasnje mislim da ce jako tesko uroditi plodom, samo je veca mogucnost da ce se spanjolci usetati u gol par puta.

drugo, realno, prije samog prvenstva, kako ste mislili da cemo proci? da cemo odigrati ovakve tri tekme? pobjediti irce i pruziti barem bolji nogomet od irskog, igrati s talijanima prakticki jednako, u drugom poluvremenu i bolje? protiv spanjolaca smo prakticki mogli i kao pobjednici otici, da je raketa zabio?

ok, na stranu sudac, iako iskreno ako sudis - jebemu, sudi. ako je trebao biti penal - sudi. kao sto se sudi prekrsaj, tako se i ono moglo suditi. ali ajd, zanemarimo suce i odluke, sto je tocno nedostajalo jucerasnjem izdanju nase reprezentacije?

Burko je offline   Reply With Quote