Ma za Photoshop i 3d aplikacije imam pravu masinu... (zapravo, nemam jos, al valjda cu je uskoro imati)
Ako ce se na ovom tabletu (intel modelu) moci instalirati SVI desktop programi (od winrara, itunesa, photoshopa, dvd playera, handbreaka....sviiii - ja ga kupujem!
Imam desktop (mocno) racunalo na kojem sve radim, a laptop mi ne treba - em je velik, em je skup (neki malo mocniji koji bi mi mozda posluzio umjesto kompa - al to se zapravo nikad nece desiti).
Ovo je idealna stvar za pogledat filmice, slikice, surfat netom, slusat mjuzu, pdf, word...a ak je bas i sila - otvorit sliku u photoshopu i mozda cak i napravit nesto s njom.
Apple me zivcira sa svojom politikom - sve mora biti u formatu koji je direktno odobren od samog boga (jobsa) i sve funkcionira na nacin kojieg je taj isti bog zamislio - fuck that!
Sad imam iphone 4 i mjuza mi mora biti u odredenom formatu, ako film ima ref.frame 2.1 umjesto 2 - nece ga otvarat cak i ako je u njihovom formatu, ne mogu svoje stvari prebacivat na drugi komp, nema usb-a...ma bezveze!
Nisam fanboy microsofta, al daj boze da ovo naprave kak spada!