Citiraj:
Autor Guls
U kojem to? Tko je stalno napadao i prijetio golu? Mi? Tko je imao aktivan posjed lopte/više udaraca na gol/itd? Mi?
|
Napadali jesu, prijetili golu nisu. Aktivan posjed lopte bio je bez učinka, nisu nam u prvom poluvremenu složili ni jednu šansu, samo su kružili i čekali.
Citiraj:
Mi imamo samo sreće što su se Španjolci htjeli ušetati s loptom u gol i tako su stalno kvarili taj zadnji pas. Da su se malo okuražili i zapucali sa ruba šesnaesterca gdje su non stop bili, mislim da bi popili još kojeg bez problema.
|
Stvar je u tome što oni ne znaju igrati drugačije. Svima se žele ušetati u gol, to je jedini način igre koji oni mogu vrhunski odigrat. Bilić je to dobro snimio i složio izvrsnu taktiku. Španjolska igra je još manje konkretno od Barce, čisto zato što Barca ima još koje rješenje više (Messi, Alves...)
Citiraj:
Nismo mi njima prijatelju osim jednom ozbiljnije zaprijetili.
|
A kolko puta smo im trebali zaprijetiti? Irci im nisu složili ni jednu šansu, Italija dvije. Protiv takvih ekipa ne dobiš puno prilika, ali ono što dobiš, MORAŠ iskoristiti. Nemamo Drogbu ili Zlatana, kolko god mi hvalili Mandžukića i Jelavića, nisu oni strijelci najvišeg kalibra kao što je bio Šuker.
Sve u svemu, mislim da su naši odigrali jako dobro na prvenstvu. Moglo se i bolje, doduše. Mislim da smo šansu propustili protiv Italije, previše je repekta bilo u toj tekmi.
Jučer smo bez sumnje oštećeni barem za jedan penal i taj gol iz zaleđa, ali da je Rakitić zabio onog zicera, ne bi danas pričali o tome.
Španjolcima prognoziram skori odlazak kući, najkasnije u polufinalu, a Nijemcima titulu