Citiraj:
Autor dean225
Malo si ga i ti pretjerao.. tog quada je pregazilo vrijeme..treba ga zamjenit.. isto kao i rame i grafu za igrati na full hdu..
|
Ti si pod dojmom primarne namjene svoje masine. Ne izvlace svi zadnji atom igrackih performansi. Neki uopce ne spilaju na PC-u.
Citiraj:
Autor dean225
Tako da se monitor od 2k kuna apsolutno ne isplati... Govorim o novcanoj isplativosti.. Jedino što kaže čovjek,
|
Kvalitetan monitor, posebno danas, (1:1) daleko je bolja investicija od skupog procesora ili grafe. Na prvoj masini iz siga, na kojoj upravo pisem, prosle godine kad sam radio veliko sezonsko ciscenje masina, bio sam u zurbi zatvoriti ovu istu i nije mi se dalo cistiti, pa onda ponovo mazati Quada. Iz kutije izvadio cistog E5200 i puknuo ga na "mjesec dana" da ostane. Mjesec dana se pretvorio skoro u godinu dana i nijednom mi nije falio
Makni mi bilo koji monitor na stolu i ubaci TN-ca... iste minute cu traziti da mi ga vratis
Citiraj:
Autor dean225
kupuje ga za 10god
|
U vremenu namjernog onemogucavanja produzenog ciklusa servisiranja i odrzavanja robe siroke namjene, 10 godina ces jedino uz vlastiti angazman servisiranja dostici trajanjem.
ZA vecinu uredsko kucnih aktivnosti, vecina dual core procesora ce i najmanje pet godina biti sasvim dostatno, pa cak i neiskoristeno u potpunosti.