View Single Post
Staro 18.06.2012., 23:10   #1363
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ne sjecam se kad sam organizirano pratio utakmicu, valjda od 98'. Isto tako kad sam imao lijepu rijec za igrace.

Casnije je primiti gol od prvaka, nego ovisiti o milosti brojeva i na tom obecanju otici kuci. Obrana je citavo vrijeme zadovoljavajuce radila i najvaznije, vidio sam pozrtvovnost citavo vrijeme! Na svako "ali nisu smjeli", dolazi jos vec ALI s kime su igrali! Slaba formacija bugivugi djidjimidji, cinjenica je da su sposobni bili parirati.

Traziti od tima koji je pod takvim pritiskom, protiv takvih protivnika, da iz bunkera prelaze u mod super incijative, dok znaju da ne smiju riskirati... kritizirati mogu jedino vikend igraci.

Uz sve to, napravili su i nekoliko prvoklasnih prilika, cak i vizualno atraktivnijih od protivnickih pokusaja, pa cak i daska gola kojeg su primili. Odlucile su minute i nijansa slabijeg kontinuiteta.

Ako nista drugo, nisam uopce znao da imamo s cime racunati za neka druga natjecanja - na casnu rijec nisam i jako sam oraspolozen spoznajom. Zao mi je naravski da nisu prosli ali, stekao sam neko povjerenje u igrace, koje inace dozivljavam i castim neradnike i nesretnike

Posteno su igrali i nemam sto prigovarati.
Visage je offline   Reply With Quote