View Single Post
Staro 18.06.2012., 23:03   #1358
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
očito da su Španjolci dominirali i doslovce se zajebavali s našima
iskreno, koja danasnja reprezentacija moze parirati ovakvom igri od sredine prema protivnickom golu? tj, koja bi se reprezentacija pokazala manje podlozna ovakvoj dominaciji?

"smijesno" je sto ovakva dominantna repka (kako sam kazes) je u par prilika poprilicno izvisila u obrani, a ruku na srce, nije da igraju sa 7 napadaca. da li su i tu bili toliko dominantni?

cisto da se razumijemo, spanjolska ima par puta jace pojedince, automatski i igru. doslovce moras se neckati da nades nekog igraca koji je "los", a zapravo ispada da je za nijansu manje na top izdanju. tako da se generalno slazem da je spanjolska itekako jaca od nas ovako kada gledas iz neovisne perspektive, ali isto tako sva silna imena i ljepota nisu garancija pobjede. nama je danas stvarno malo nedostajalo, da je ostao remi nekako bi bio najrealniji, ovako mi je jedino zao tog primljenog gola.

Burko je offline   Reply With Quote