View Single Post
Staro 18.06.2012., 18:58   #18
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
cisto da te informiram, meni origig od toshibe je trajala par dana vise od 6 mjeseci, a ova sa ebay-a vec cca dvi godine dere,sad je posustala malo, al brate ja je nisan čuva niti zere kako se kaže, stalno je bila u laptopu, i bar 2 puta dnevno se praznila do 40-50 posto pa punila(u zadnjih 9 miseci tako, prije se nesican,iako znan da sam je manje koristio onda), je da bi dva puta misečno ispraznio do kraja pa napunio dok je ugašen al to sam radio i sa tošibinom

pisalo je kapacitet 7800 mah(oko 3 sata rada), dok je origigi imala 4400(dva sata ko nova),

trenutno stanje: nakon 2 godine je da je bateriji kapacitet pao na 50%,(sad traje nesto manje od sat ipo) samo sta mi nepuni do kraja nego do 75% , al to moze bit do punjača koji je lemljen i prepravljan 20 puta najmanje -.-'

tako da san ja sa svojom ibejušom zadovoljan više nego sa tošibinom

ee da i obavezno pitaj prodavaca koje su čelije u unutra, sad cu ti poslat listu dobrih proizvođača čelija po amo rec nekom redu
AW/Panasonic na 1/2 mistu definitivno
a ovde sam naletio na neki test, jer nema mi posta na forumu jednom, pa mos provjerit kad ti prodavac kaze koje su unutra
http://lygte-info.dk/info/Batteries18650-2011%20UK.html

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 18.06.2012. u 19:27.
OuttaControl je offline   Reply With Quote