Čovjek kaže da igra malo, da su mu net i filmovi glavni biznis, te da će i za to šta malo igra kupit kvalitetniju grafičku naknadno, a ti mu prvo ne savjetuješ da uopće išta mjenja jer mu je konfiguracija dno, a onda mu savjetuješ da uzme jeftiniji 24"?!?! Mislin kakav je to savjet?
Savjet da umjesto kvalitetne matrice koju će platit 2000-3000 kn, uzme TN od 1500-2500 i uštedi cca 500 kn, a kupi sranje od proizvoda? Odnosno da ide štedit cca 500 kn na nečemu šta je sam rekao da će mu trajat 10 godina?
A i van svih argumenata iznesenih do sada, ne mogu shavtit zašto bi mu se s obzirom na njegovu konfiguraciju više usplatio jeftiniji monitor i to pogotovo jeftiniji 24" monitor? Ako već zastupaš tezu da mu je konfiguracija preslaba za igranje na toj rezoluciji čemu onda savjet da uopće ide na tu rezoluciju? Pa neće mu valjda igre na TNu radit bolje nego na IPSu iste rezolucije...
Stari moj to nije drugačije mišljenje, to je jednostavno loš savjet nekome ko je došao po kvalitetan savjet. I ova replika ne vodi
u svađu s tobon, nego samo stvara kontra argument u obliku posta, da čovjet uistinu ne kupi na kraju nekakav TN
Mislin ne znan za vas, al osobno na moj stol više ne bi stavio TN ni da me izađe 2 kn...