View Single Post
Staro 18.06.2012., 14:53   #1089
fishkal
Premium
Moj komp

fishkal's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
i9001 S Plus ima sfukan ulazak u Recovery. Trebalo bi biti samo VOL UP + POWER, ali ako se tako drži, on stalno javlja onaj samsung logo, pa crni ekran pa opet samsung logo.

Probaj ovako - drži VOL UP + POWER skupa, kad ti se drugi put pojavi samsung logo i nestane na ekranu, pusti sve i ne drži više ništa niti stišći išta. Trebao bi ti ući u običan recovery gdje ćeš onda instalirati zip sa rootom.
Mada ne vidim što će ti root za napraviti backup ? Stavi CWM recovery preko ODIN-a, napravi backup, stavi Custom ROM po želji i on je vjerojatno root-an.

BTW, kolega koji ima isto i9001 mi je pričao da na CWM-u od moba (Feamod 1.2 i 1.4 mislim) ne radi dobro restore. Odnosno napraviš bekap, vratiš ga sa restore i onda ti stalno radi bootloop. Nisam probao osobno (iako imam backup), ali eto - uzmi i to u obzir.

Custom ROM-ova ima hiljade, ali dosta njih su modificirani stock (mislim da niti jedan ne rješava lag mobitela, dok su CM 7 i 9 nedovršeni. Supercharger skripta malo pomogne stock ROM-u i još je jedino dobro onaj Toggle 2G.
Ma čak sam i zadovoljan sa stockom, stavio sam launcher pro i radi to sasvim solidno, tako da sam ga samo mislio rootati i još neke stvari poraviti bez stavljanja drugog rooma. Međutim, u recovery nikako ući, ni s ovim tvojim savjetima.

CWR recovery nema tih problema oko ulaska u njega? Mislim si odinom flešati samo CWR, napraviti root, staviti Supercharger skriptu i toggle 2G