View Single Post
Staro 17.06.2012., 15:14   #3170
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova
edit2: ok, procitao sam i sad mi je jasnije zasto si tako lud na seasonic , al opet...

Hm, gledaj...

Ja se ne ubrajam u neke kompjuteraše. Jedino mi je važno da računalo radi kako treba a sve van toga me ne interesira. Tako da što se tiče kvalitete istog , izdržljivost pod klukanjeme , stabilnosti napona i što ja znam čega sve ne...po svemu onom što sam pročačkao i po onom što su rekli lokalni autoriteti - ja zaista vjerujem da je to odlično napajanje. Zbog vlastitog nedostatka zainteresiranosti te nedostatka iskustva o svemu tome - nema razloga da mislim suprotno.

Moj komentar o toj x seriji se svodi samo na zvuk rada koji čovjek ne očekuje uz svu tu nahvaljenost i rang uređaja. Drugačije rečeno - nisam ti preporučio da kupiš drugo napajanje jer Sisa nevalja opčenito več sam ti preporučio drugo napajanje ako ti je tišine

btw, ne pratim ovaj topik ali mi je 'ptičica šapnula' da pročitam zadnju stranu jer bi mi bila intesantna pa nisam odolio da ti napišem nešto što je ovde sigurno rijetkost pročitati. Sad mi je nekako žao jer me tvoj savjet da bi "trebao promjenit pristup" podsjetio zašto sam namjerno i zaboravio na ovaj topik nakon što sam okačio one spektograme. :-/

To je sve / moje zadnje oftipičarenje