Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 17.06.2012., 14:07   #2813
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Jao da ne pričam kako jako malo itema sada ima za kupiti za gold. Ušparao 4 milje da su ubodem weapon s vise LoH. Kad ono najskuplji 2.5M a lošiji od ovog što imam.
A što si očekivao? Čim je RMAH startao svi nadobudno preselili najbolje iteme na njega u nadi za brzom zaradom.
Gear će se vjerojatno početi vraćati nakon par prodaja dok skuže da ga ne mogu uvaliti nikome ni za siću, pa onda da gold barem zarade.
Dobro da sam si ostavljao dobre dropove sa inferna za altove, neke stvari vrijede debele milijune iz stasha (legendaryji, setovi, dobri rareovi). Uz kupovanje itema sa GAH za bagatelu se da zato, ne znam samo kako oni guraju što igraju bez AH, dosta lošije prolaze sa dropovima...

Citiraj:
Autor Sanogo Pregled postova
Evo baš gledam, užas, brijem da će sad cijene itema u goldu skočiti barem 10x. Još je blizzard fino uveo ovaj battlenet balance da ekipa koja nema 18 godina ni paypal može njima na račun isto uplačivat.
Inače pametna ideja, ne plaćaš transaction fee, i možeš direkt preko bneta si recimo uzeti D3 ekspanziju dok izađe prodajom itema koji ti ne trebaju.
potemkin.hr je offline   Reply With Quote