View Single Post
Staro 17.06.2012., 14:06   #3165
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Dakle na ovoj stranici tj. 69 stranici ovog topika, ti nemožeš nači ništa o X seriji i cvrčanju? Ako je tako onda nemam što govoriti o tome jer mi se ne ponavlja ta cijela storija.

Sretno s napajanjem!
Mislim iskreno.
nisam mislio nista ni lose nit mislim da si u krivu, jednostavno me interesira sta to negativno pise, a nigdje ne nalazim nista o x seriji vec samo pozitivno .
daj broj posta, ako ti nije problem.

edit: ok, znam u cemu je problem. meni nije na default postavka "broj postova po stranici". zato to nisam vidio sa tvog linka. idem citat.

edit2: ok, procitao sam i sad mi je jasnije zasto si tako lud na seasonic, ali opet mislim da bis trebao malo razmislit i promjenit pristup jer nemoze 100-tine ljudi bit u krivu za doticno, a ti jedini u pravu. jednostavno si imao bad luck kao i ja i to je to. da je na mom mjestu bio neki njub prekrizio bi mozda sisu zbog tvoj pristupa i kupio neko smece i onda za 2 dana plakao na forumu da mu je el chipo psu povukao cjeli komp kad je krepucnulo jer je eto htio malo klokat cpu i gpu.
meni je ovo 3. sisa po redu i sa prijasnjima (non x serija) nije bilo nikakvih problema. isto tako opcenito nikad mi se do sad nije desilo da sam imao cvrcavi PSU, maticna da, ali PSU ne, a vjeruj mi cujem poprilicno te freq koje puno ljudi inace ne cuju bas. ponekad mi to poprilicno smeta nazalost (televizori).
zivio ti meni.

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 17.06.2012. u 14:19.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote