View Single Post
Staro 17.06.2012., 13:29   #3162
inwin
Premium
Moj komp

inwin's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
ma kakvo napajanje pa to napajanje drzi 3 takve konfe odjednom

preveliki ti je to oc za tu grafu, sigurno se grije previše...jel pazis uopce koja je temperatura na njoj?? Zašto ju uopce ocas, jel nemos na def postavkama normalno igrati s njom? Mislim ok je to grafa i nemas potrebe ocati, jer vjerujem to gura sve igre kako treba

Takodjer si dizao procesor?? kolike su temperature na njemu?

p.s. piše se SCYTHE
Istina je, grafa se rušila jer kad sam ju kloknul nisam joj pojačal VDDC(msm da je to snaga koju dobiva) pogledao sam na netu kak mi je reko geronimo i našao sam kak ju je lik kloknul; 1ghz gpu; 1200mhz mem.clock; i sad neznam na kolko je tocno VDDC jer nisam doma al ugl. onolko kolko je reko da se stavi tak sam stavil... I radi stabilno (za sada).. Kloknul sam i procesor(amd955 black edition) na 3.6ghz (voltaza v1.35), testira se stabilnost na 7 sati (sve se testira u AMD OVERDRIVE;ramovi,grafa,proc...) nakon 30 minuta temp. procesora je 45* i tak je stalno sa katanom 3 na 90% vent (ne čuje se niš), vidjet ćemo kak je dalje kad dođem doma..
proc ću još klokat na 3.8ghz i sad nezz tocno koja voltaza (pise mi doma u txt) i tak cu ga drzatak ce bit stabilan..
Naravno uvijek pratim temperature i pazim na to da je grafa ''hladna'' te naravno i proc..
inwin je offline   Reply With Quote