View Single Post
Staro 16.06.2012., 01:46   #3460
tincha95
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor KeiOffice Pregled postova
Ides u settings - applications - manage applications, onda tamo nadjes huawei launcher ili huawei pokretac (tako nekako se zove ako ti je mob na hr meniju) i odaberes ga i onda stisnes clear data, to mi je jedini poznati nacin, ili da putem root explorera maknes sam huawei launcher iz system/app direktorija...

Nakon sto stisnes clear data za huawei launcher, gubis sve postavke screenova i shortcute i slicno
Citiraj:
Autor summus Pregled postova
I nakon rootanja (kako mi je bilo predloženo) nisam nikako uspjevao instalirati službeni 2.3.6 rom, skinuo sam sa različitih linkova onaj isti (Germany), provjerio da se dload i vendor folderi nalaze na memorijskoj kartici i da su u njima .apk....
U uvijek bi stalo na istom zaslonu:
Firmware update
Step 1/2
Unpacking
(ikonica žutog trokuta sa uskličnikom)
Update failed

Pa sam odlučio zaboraviti garanciju i staviti Fundowsky 4.0 - Wow mobitel leti! Od paljenja mobitela do home screena par sekundi, puno brže nego na službenom 2.3.3 kojeg sam imao prije. Ma da mi se čini da službeni 2.3.3 brže dođe do home screena nakon vađenja i vraćanja baterije od Fundowskog 4.0 (ovo je moje subjektivno mišljenje, jer nisam mjerijo sekunde), ali ako se prije paljenja nije vadila baterija Fundowski je primjetno brži. Eto sada se zabavljam istražujući novi rom...

Pitanje vezano za Fundowsky 4.0: Kada sam ga prvi puta upalio mogao sam odabrati između Launcher Pro, Huawei Launcher i 360 Launcher. Kada bih pritisnuo tipku home opet bih mogao birati između te tri opcije, akon što sam jednom stavio kvačicu da mi Huawei bude defoultni više ne mogu pronaći Lancher Pro. Kako mogu vratiti da kad pritisnem tipku home opet imam te tri opcije?
decki.. ima vam jedan program(free je na marketu) i najbolji je sto se toga tice... zove se HomeSmack.. sa tim programom mozete birati defaultne launchere... prebacivati izmedju razliciti launchera.. i web browsera! dakle ako imate operu i boat browser.. mozete prebacivati izmedju ta dva koja zelite da bude default! (: nadam se da sam pomogao

EDIT: jel zna ko u cemu je probel? imam fundowskog 4.0 gore vec 2 mjeseca.. i sve super funkcionira.. i svaki dan sam na wifiu i danas ujutro sam bio.. no sad idem na viber da posaljem poruku preko wifia i nece mi se spojit na ruter(a sad vam pisem sa laptopa sa iste veze na koju bi se mob trebao spojiti)idem u wifi postavke pritisnem na ROBY(kako se mreza zove) upisem lozinku i samo pise dohvacanje IP adrese.. ne zeli dalje.. ?! zasto?!
i drugo pitanje.. zasto npr kad je mobitel dulje vrijeme u stand by modu onda se wifi iskljuci i nazad ukljuci.. zasto je to tak.. jel se moze to sredit da bude cijelo virjeme povezan na wifi?

Zadnje izmijenjeno od: tincha95. 16.06.2012. u 17:12.
tincha95 je offline   Reply With Quote