View Single Post
Staro 16.06.2012., 01:00   #36
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Da ne ispadne kako Apple ima neku čudesnu tehnologiju, evo ti slika Samsung NP900X3B, 13.3" ultrabook sa nadogradivom memorijom i SSD-om.

Ovaj Samsung je još manji i lakši od MB Aira, ima PLS (ekvivalent IPS-u) ekran i finu bateriju te 2 ventilatora.

slika
Evo MBA:
http://guide-images.ifixit.net/igi/n...GJsVaLKcl.huge

Da, al ima slabiji Sandy Bridge, HD3000 i košta 200 dolara više od MBA. SSD za njega isto košta više krznenih životinjica.
Memorija je isto zalemljena!
Tanji... to je isto relativno - ide od 15.9 do 16.3mm, a MBA ide od 3 do 17mm. Po tome je tanji za 0.7mm na najdebljem mjestu. MBA ima 50Wh bateriju, Samy ima 40Wh.

Trajanje baterije:

Drugi test:
Citiraj:
We use a highly demanding testing process that involves looping HD video and performing an automated writing task until the battery dies. The Samsung Series 9 900X3B lasted 172 minutes - a little under three hours - which equates to five hours of light use.
To put these results in context, the Asus Zenbook UX31 lasted 234 minutes, and the MacBook Air 205 minutes under the same conditions.
Ovisi dal su stavljali Winse na MBA, oni generalno ubijaju bateriju.

A na Samsungovoj stranici nema težine... Al ajde, lakši je za 200 grama. Jel ekran od plastike ili aluminija?

Čudno mi je da je MBA jeftiniji od tog... Ovaj Samy je u svakom pogledu ispod MBA, osim možda ekran, za to ne znam.

Zadnje izmijenjeno od: IcyTexx. 16.06.2012. u 01:08.
IcyTexx je offline   Reply With Quote