15.06.2012., 20:12
|
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Autor Veki-os
Poslao sam Sensation na reklamaciju zbog prašine ispod ekrana i čudne vibre,nešto kao da zuji kad vibrira,predao ga VIP centru jer je kupljen u VIP-u i oni normalno poslali u Agramservis.
Sad sljedi problem,mobitel je predan u VIP 4.6,u ZG je zaprimljen 8.6,ne znam jesu ga slali biciklom po kuriru pa mu treba 4 dana do ZG,Jučer pošaljem mail Agramservisu da mi pošalju radni broj naloga i lozinku da vidim jel gotov mobitel jer je prošlo skoro 2 tjedna.
Danas mi stigne mail sa brojem naloga i jako sam se "obradovao" kad sam pogledao što piše.
Kao prvo:Status Vašega naloga: Čeka na servis nakon 11 dana još ČEKA na servis
Kao drugo:Kvar
Greška: Izgled / kućište,
Opis greške: NE RADITI AŽURIRANJA, PRAŠINA U EKRANU, PREJAKA VIBRA , ZUJI.
Vidljiva oštećenja: UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV
Greška je izgled,kučište??UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV??
Mobitel nema ni jednu jedinu ogrebotinu,doslovno, a ekran ima samo jedva vidljive mikroogrebotine od prašine jer bivši vlasnik nije koristio foliju.
Što sad da im napišem,na koju foru su oni to napisali i zašto?
I piše još:Jamstvo: INW
Što to znači?Google izbacuje samo jedan koristan rezultat u vezi toga a to je da je neki iPhone zamjenjen novim uređajem.
|
Nemaš razloga za strah. Ekipa u Agramu će ti sve srediti. INW=In Warranty, tj. jamstvo je potvrđeno kroz HTC-ov sustav.
To što čekaš toliko je vjerojatno zbog manjka rezervnih dijelova, a za to nije kriv Agramservis nego HTC koji nema dovoljno dijelova na stanju.
BTW, ne radim u Agramu već dva mjeseca, da netko nebi pomislio da nisam objektivan 
|
|
|