View Single Post
Staro 15.06.2012., 19:00   #3455
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
I nakon rootanja (kako mi je bilo predloženo) nisam nikako uspjevao instalirati službeni 2.3.6 rom, skinuo sam sa različitih linkova onaj isti (Germany), provjerio da se dload i vendor folderi nalaze na memorijskoj kartici i da su u njima .apk....
U uvijek bi stalo na istom zaslonu:
Firmware update
Step 1/2
Unpacking
(ikonica žutog trokuta sa uskličnikom)
Update failed

Pa sam odlučio zaboraviti garanciju i staviti Fundowsky 4.0 - Wow mobitel leti! Od paljenja mobitela do home screena par sekundi, puno brže nego na službenom 2.3.3 kojeg sam imao prije. Ma da mi se čini da službeni 2.3.3 brže dođe do home screena nakon vađenja i vraćanja baterije od Fundowskog 4.0 (ovo je moje subjektivno mišljenje, jer nisam mjerijo sekunde), ali ako se prije paljenja nije vadila baterija Fundowski je primjetno brži. Eto sada se zabavljam istražujući novi rom...

Pitanje vezano za Fundowsky 4.0: Kada sam ga prvi puta upalio mogao sam odabrati između Launcher Pro, Huawei Launcher i 360 Launcher. Kada bih pritisnuo tipku home opet bih mogao birati između te tri opcije, akon što sam jednom stavio kvačicu da mi Huawei bude defoultni više ne mogu pronaći Lancher Pro. Kako mogu vratiti da kad pritisnem tipku home opet imam te tri opcije?
summus je offline   Reply With Quote