Citiraj:
Autor xulos
NHF, ali kako mislis otkad si probao noctuu ?Ne kuzim to nikako, kako si to probao... Kvalitetni ventovi jesu ali 150 kn za jedan jedini vent je pre preskupo pa makar on svirao harfu dok puse. I neznam po cemu nisi zadovoljan sa Excaliburom, vrhunski vent. Sa potenciometrom ga smanjis na brzinu koju zelis, a puse odlicno. u kompu imam 4 slip streama 1200 rpma na 5 v , komp se ne cuje, a temp proca u bf3 ne prelazi 56c, grafe 50 s takvim propuhom ( na procu je excalibur na 7v, na grafi ac 7v) .
|
zaboravio sam stavit IMHO

.
ponovo IMHO, vec na prvi pogled kad sam ga otpakiro nisam bio bas odusevljen, vjerovatno sam to samo ja pa mi nemojte zamjerit, jednostavno mi zgleda na prvi pogled el chipo, a bome nije neg je vise od pola noctue.
noctua je skupa jako, priznajem, ali eto, odlucio sam ulozit u to i imam garanciju 5 ili 6 godina, ne sjecam se sad. ventovi izgledaju odlicno napravljeno, ne cuju se, nema kliktanja kod pwm-a i sl.
ac je dosao neispravan i toliko bucio da sam poludio. mislim da je mozda ostao bez ulja/masti pa grebe. drugi dan ga vratio i sad cekam zamjenu. sad bih najiskrenije vratio oba u links i uzeo pare ili nesto drugo u zamjenu, ali mi se neda natezat snikim.
edit: ovo je ac koji sam uzeo pa pripazite ak uzimate da nije cijeli batch koma. cuje se to grebanje i kad ga se zavrti prstom lagano
http://www.links.hr/?naziv=ventilato...kl=050.908.171