Citiraj:
Autor Michel
Hm, meni nije baš radila.... Singleplayer sam samo mogo probat i bio je bože sačuvaj, trigeri nisu radili pa par minuta bi stajao ali se sljedeći dio misije ne bi učitao.
Kaže lik sada čete vidjeti kako mp 40 neprecizno gađa, kad ono ja lijepo ciljam metu na nekih 50 metera i pucam a ono ispucava metke 30 metara od mene u pod. Totalno neispolirana igra sve neki glitchevi......
Isto ko arma, čiji engine koristi.... kao vojna simulacija a jedino što ne valja je pucanje. Samo što ovdje ništa ne valja. ( Preklapo se zvuk, hrpa bugova, misije nisu radile u potpunosti normalno i tako. Je li do "pokretača" bilio ne znam.
Možda je multi bolji.
EDIT: Zaboravio reći u RO sada ima i classic mod koji je kao stari ro i dosta ga ljudi igra. Ali baš poć usporediti RO sa call of duty je barem bezobrazno  Tko god je probao obje igre zna.
Mislim u Codu trčiš, bunny jumpaš a u Ro pogotovo na classic modu ideš prostoriju po prostoriju jako tiho uz puno taktiziranja a ovi što trče ko muhe bez glave dobiju jako brzo metak.
|
Neznam za tvoje sposobnosti gađanja i koliko voliš arkadu u samoj igri ali izašla su 2 patcha koja su dosta toga riješila a sada izlazi još jedan. Igra je hardverski zahtjevna i ima još dosta bugova (uz visoke hardverske zahtjeve, glavni razlog zašto svaku večer ima "samo" 2-3 servera sa 30-50 ljudi) slično kao i ARMA2 serijal ali to nije čudno jer za razliku od RO2 ima ogromne mape, hrpe textura i puno realniju simulaciju samih brobi, pogotovo tenkova...di je unreal 3 engine od unaprijeđenog ARMA2 enginea...ma neusporedivo..ali ja znam što masa više voli...Iskreno, mislim da kad ispoliraj usve bugove i kad ubace nove jedinice (bilo developeri bilo kao mod) onda će igra biti popularna kao ARMA2....dakle imat će svoju publiku a ostatak ekipe će se raspucavat na shooterima....RO2 ima neku dozu realizma u odnosu na COD ali je puno bliži COD-u nego nekoj real(nijoj) (i taktičkoj) simulaciji borbi, odn. više je to neki shooter smješten u ww2.....
btw ako si igrao piratsku verziju (sumnjam da si dao pare za if44 ) onda ti zaštita niti neće dozvoliti da pucaš precizno, slično kao u ARMI2
Nije mi jasno kako si očekivao da sa ovim strojem koji imaš ARMA2 engine leti?? Unreal 3 engine je em stariji em daleko jednostavniji od ARMA" enginea....totalno druga koncepcija, texture manje, mape su u IF44 ogromne....brdo jedinica, detaljno kalkulirani DM od tenkova, vozila itd...sto stvari....