Sorry na glupim pitanjima, ali full mi je bitno da sve bude bas kako treba, bez greske
Evo ovako mi izgleda Device Manager:
http://img526.imageshack.us/img526/3861/33660365.jpg
Vidim jedan upitnik
Uglavnom, komp djeluje OK, izgleda da sve radi ispravno, stavio za drivere za audio, video i chipset. Sta se Wirellesa tice, to su WIN sami odradili, kada odem da mi nadje mreze, prikaze mi dostupne, al nemogu se spojit jer ja doma nemam wirelles a za ove druge ne znam kljuceve, ali trebalo bi da radi, provjerit cu kod frenda.
Jos savjet oko software-a, dali da prije izrade Imagea stavim antivirus i office? Pretpostavljam da antivirus bolje ne. Ne znam sta bi trebo instalirat od onih Lenovo programcica, znam da je na kompu prije uvijek bilo 100 ikonica ktivno u system try-u. Sta se tice wirellesa, ne znam dal za to moram stavit jos koji programcic sa support stranice.
Znaci sada idem sa izradom Imagea, skinuo sam rescue and Recovery od Lenova, odoh vidjet sta i kako sa time. Ako imate koji savjet samo pucajte.
Kako nisam nikad radio Image, imam par glupih pitanja. Znaci sa programom Rescue and Recovery cu izraditi Image sadasnjeg stanja sustava, i tokom izrade ce me Rescue and Recovery pitati gdje zelim staviti taj Image, a ja cu naravno izabrati onu beckap particiju koju sam kreirao, ispravite me ako grijesim.
Thanks... pozdrav