View Single Post
Staro 15.06.2012., 12:54   #1195
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Ne sere se po njemu toliko da se sere, bar ja ne, Strinić i Schifo bili su krivi za skoro svaki prodor Talijana prema našem golu, uključujući i Perišića nekoliko puta koji je jučer očito imao crni dan, da su talijani imalo bolje iskorištavali prilike, ponajviše Balotelli, ne bi rezultat bio 1:1

Istina, imao je Strinić i nekoliko dobrih centaršuteva, ali je pitanje dal' su ti centaršuti dovoljno dobri za izvažu propuste u obrani

Kao sto sam rekao ne slazem se, ali u redu ti si vidio jedno ja drugo i ok. Bilo je i gorih od Strinica, pa nitko da bekne. Di je Modric jucer bio? Jelavic drugo poluvrijeme? Eduardo je trebao ranije uc imho, odmah nakon sto smo gol zabili. Brzi je od Jelavica i puno korisniji u tranziciji...

@borny Naravno da ima sanse. Da pobjedjuje uvijek papirnati favorit ne bi npr. Barca ispala u LP ili podojila prvenstvo...I dajte malo splasnite s tim "nemamo sanse u qurcu smo ovo ono", pa nismo Srbi...Ako ispadnemo - ispadnemo, sta sad, nije sramota ispast iz skupne di su Italija i Spanjolska.
tole_ je offline   Reply With Quote