View Single Post
Staro 15.06.2012., 11:15   #22
antrax
Premium
Moj komp

antrax's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Disk je zamjenjiv, samo što će biti svega par proizvođača koji će radit pločice i prodavat će ih za veće cijene. Kao u slučaju postojećeg MBA:
http://eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/Aura_Pro_Express
Upravo tako, a to dovodi do problema dobavljivosti kad ti treba, sto u profesionalnom svijetu nije bas prihvatljivo. + da ne pricamo kako vjerojatno gubis garanciju ako ides zamjeniti disk jer sa defaultnim iz nekojeg razloga nisi zadovoljan (bilo da je krepao ili sta vec).

A tu dolazimo do problema jer kad mi crkne disk na sluzbenom stroju, nejde disk na popravak. Da ga posaljem, koji bi smisao imao cjeli security i blokiranje nedozvoljenog pristupa firmi na dnevnoj razini?

Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
Baterija je zamjenjiva ako se ne ubiješ kod moguće eksplozije kad ju pokušaš odljepit. Ak ne pogineš vjerojatno ćeš pokidat kabel od trackpada...

Ako ti se desi ogrebotina na ekranu, moraš mijenjat cijeli poklopac...

Mislio sam da me neće bit briga za te stvari, ali uz garanciju od samo godinu dana... Nije mi svejedno.
E pa to je ono sto mene muci, profesionalni notebook MORA imati mogucnost izmjenjive baterije, nevazno dal se prodaju 2 modela jedan sa i jedan bez, ali u ponudi bi moralo bit, obzirom da deklariranih 7h danasnjih laptopa, realnih pod iole vecim opterecenjem od text procesora od 4h nije dovoljno povremeno dok nema uticnice u blizini.

Dobar je laptop, ali to je igracka za ljude koji prodaju nekretnine da im lijepo izgleda na stolu. Sve ovo ne bi bilo vazno da ga ne prodaju pod "pro" kategoriju.

Msi x79a GD65
Intel i7 3930k @ 4.7 1.4V
4x 4GB Kingston 1866 9-11-9
Gigabyte gtx 460 1gb
Samsung 830 128GB
640GB WD AAKS
WD green 1.5TB
LG drzac za kavu
Seasonic S12 500W
Coolermaster Stacker 831
HP LP2065 / LG IPS231P
Logitech UltraX Media + Razer DeathAdder