View Single Post
Staro 15.06.2012., 03:13   #1184
tole_
Casual Racist
Moj komp

tole_'s Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Schildenfelda - Strinića van obavezno
Ne slazem se za Strinica. Iako nije Jarni, boljeg u ovom trenutku nemamo. Danas je, mora se priznat, odigrao vrlo dobru utakmicu. Zatvarao je iza solidno, a za razliku od utakmice protiv Irske imao i dosta dobrih centarsuta od kojih je jedan iskoristio Mandzo. Ne treba srat po nekome samo da se sere i jer je to u modi.

Shifo, a sta reci? Nije toliko lose, ali vidi se nesigurnost u igri. Fali mu odlucnosti i autoriteta, katkad mi djeluje melankolican. Mozda bi Vida bio bolji, ali na Bilicu je da procjeni jer ih ipak on najbolje zna.

Sto se same utakmice tice sveukupno gledajuci da smo pobijedili ne bi bilo ne zasluzeno. Prvo poluvrijeme smo se slabo kretali i stajali predaleko od igraca. Ne dopustivo je da Baloteli onako neometan prima lopte i olako dolazi u sanse pored nasih stopera. Bojim se i pomisliti sto ce nam Spanjolci raditi uz taakav pristup. Gol smo dobili bez veze, naokn nepostojeceg prekrsaja Rakitica, al ajd grijesilo se i u nasu korist.
Drugi dio puno bolje, puno vise trke i agresivnosti. Ne znam zasto uvijek ne igramo tako. Kao da smo preplaseni, ukoceni i opcenito impresionirani Eurom. Talijani, osim onog suta Balotelija, do naseg gola nisu nista napravili! Mi smo imali valjda 10 kontri i polu-kontri di je trebalo bolje reagirati, a ne predati loptu prvom Talijanu.

Nadam se da TRap nece pustiti sunarodnjacima, jer mislim da Irci mogu ovakvoj Italiji otkinuti bod. Na kraju krajeva nisu ni ti Spanjolci nepobjedivi. Samo hrabro!
tole_ je offline   Reply With Quote