View Single Post
Staro 14.06.2012., 20:57   #1145
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
drugacije drugo poluvrijeme skroz . talijani malo ukakili sto su izvadili bonatelija van, napad mi je bio prakticki nikakav naspram prvog dijela.

dok su nasi proigrali, onako, posteno . mandzo valjda najbolji igrac debelo u obje tekme, covjek me fascinira u kakvog se igraca pretvorio. 1:1, gledajuci realno prvo poluvrijeme je moglo puno losije zavrsiti, drugo negdje taman da zavrsi remi. cak je i obrana na nesto licila u drugom poluvremenu, iako se ne mogu otrgnuti dojmu da su talijani jednostavno stali s napadnom, vise nego sto su nasi poceli igrati iza.........

no, dobro je IMHO, remi s talijanima. vise niti spanjolska ne izgleda toliko jaka, pogotovo ako budemo igrali kao drugo poluvrijeme .

Burko je offline   Reply With Quote