E ovako, što se tiče HyperX memorije, imam 4 takve u svoj trenutnom kompu, dobre su ali je boja prekičasto plava, drugačija je uživo i mislim da nju neću odabrati. Onaj Corsair XMS3 mi je odličan je ima crno plavu kombinaciju sa srebrnim logom, nešto prelijepo za vidjeti uživo. Uz to je i XMP
Što se sleevanja tiče, sviđa mi se ta crna tkanina, a pošto nikad nisam sleevao, naravno da ću trebati pomoć i drago mi je što ću ju dobiti
Gdje nabaviti te Enermax ventove? Izgledaju ok, vjerujem da je led diskretan, baš ono što mi treba. Pitat ću ST-M preko pp kad ulovim cajta gdje to uzeti.
Prolimatech sam ugradio frendu u HTPC i nije loš kuler... tu ćemo još razmisliti.
Što se napajanja tiče, mislim da će ići Silverstone Strider unutra, jebiga, nema kod nas napajanja koje bi zadovoljilo kriterije koje sam zadao. Ovo je bar crno sa plavim ventovima. Bar nešto.
Grafa... jebiga, nisam pametan. Lijepa mi je ova MSI, prebolesno bi odgovarala unutra. Jedna stvar koja me može zajebati je odabir različitih nijansi plave boje. Ajde da je sve crno ili bijelo, nemaš kaj zeznuti. Ovako bi moglo biti kičasto. Naručio sam danas
ove SATA kablove. Eto prvi korak
Kada to sve dobijem, ako je netko zainteresiran mogli bi organizirati slaganje kompa kod mene uz pivu