View Single Post
Staro 13.06.2012., 23:50   #14
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Iso sam formatirat disk, ali mi uopce nije prikazao 2 particije, vec samo jednu velicine hard diska, to zapravo ni nije bila prticija vec sve jedan veliki unlocated space velicine cijelog diska, eto, izgeda da sam vec prije izbriso nekkao particije. Napravio sam dvije particije, onu na koju cu instalirat WIN sam stavio da bude velicine 140GB a onu na koju planiram spremit Image sam stavio velicine 10GB, jeli to u redu?

Sada me zanima slijedece, znaci, sada cu instalirat WIN 7, i sve drivere, pa potom instaliram od Lenova Rescue and Recovery i na taj nacin napravim Image od tog trenutnog stanja koju cu uvijek moci aktivirati prtiskom na ThinkVantage gumbic? Od drivera sam instalirao one za chipset, za graficku, i audio karticu, treba jos sta? Dali aktiviram WIN prije kreiranja Imagea?

Jos sam primjetio da mi sada, nakon instalacije WIN 7 ,osim ThinkVantage gumbica ne rade gumbici za pojacavanje i smanjenje zvuka, oni su odmah pored ThinkVantage gumbica.

Ne znam tocno sta bih sve trebao instalirat, od drivera i programcica. Zanima me dali prije nego napravim Image, dali instaliram i druge programe osim drivera, tipa, programe od Lenova, za npr wireless i ostalo, te ostale programe, tipa video playera, office, antivirus i slicno? Pretpostavljam da ne, ali pitam, buni me malo, jer sam prije, dok je sve radilo, kada bih pritisnuo ThinkVantage gumb, tada bih mogao izabrati i koje od programa zelimm da mi se instaliraju i slicno, dali se moze i tako nesto omogucit opet?

Zadnje izmijenjeno od: lord051. 14.06.2012. u 00:37.
lord051 je offline   Reply With Quote