Citiraj:
Autor eko1
Ali plazme imaju još uvijek problema s burn in efektom i nisu najbolje u svijetlim prostorijama. Po meni barem za dnevni boravak zbog dugotrajnosti i slike najbolji je lcd/led. 
|
Ja sam proveo preko pola godine (skoro godinu možda čak) u dnevnom boravku kad mi je monitor crknuo na plazmi (da, net, windowsi, word, excel...) bez posljedica. Ako ti plazma dela dobru količinu vremena preko godinu, godinu i neš dana možeš si bez pol beda priuštiti da radiš kaj hoćeš na njoj. (jedino kaj zbog svojih razloga to nikad neću nikome preporučiti jer ne želim odgovarati za tak nešto čisto zbog svoje paranoje).
Plazma nije za vanjske terase birceva, ono, kada nemaš ni prozora niti ičega i kada sunce praktički "direktno" tuče u nju preko ljeta jer onda dobivaš odsjaj (ipak je staklo na njoj). Odsjaj koji je manji nego kod CRT-a zbog veličine same plazme, a svi su imali bez problema CRT-e na tim istim vanjskim terasama. Dugotrajnost nije problem i eto, nakon preko 3 godina (ili četri, zašto bi brojao kad me boli briga) radi odlično, u dnevnom boravku čija je cijela jedna strana "jedan" veliki prozor. A za gledanje full HD materijala u svom guštu uvijek bum zamračio, ne zato kaj ne mogu gledati i uživati, nego zbog immersive "efekta". Da ne pričam kako se dotična fakat naradi svaki dan jer smo tim familije koja kaj god delala doma ima TV upaljen bilo tiho ili na mute kad neš drugo dela. (in your face tree huggers)