View Single Post
Staro 13.06.2012., 17:37   #5182
Habibulin
Registered User
Moj komp

Habibulin's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor MadBoY Pregled postova
HG Spot samo ukljuci TV i prikopca na tko zna kakav izvor signala. Jedina usporedba se moze napraviti pravilnom kalibracijom oba monitora.
Pošto frendovi / obitelj posjeduju navedene modele ( odnosno LW650s i G30 ) tj. često sam imao priliku gledat utakmice, filmove etc. mogu slobodno reći da su modeli u HG Spotu sasvim prihvatljivo kalibrirani. S druge strane dobivam negativne komentare ekipe koja nije niti isprobala LG , već samo plazmu i onda u startu križaju sve druge argumente. Ako s druge strane imaš isključive ljude tj. fanboyeve naravno da je teško komunicirat. Malo mi je smiješna tolika "obrana" Panasonica, kao da sam nekim pojedincima napao dijete, chill.

Citiraj:
Odakle ovi podaci? Iz glave?
15% kupaca smatra 3D bitnim kod kupovine novog TV-a. A 65% kupaca smatra da ce 3D biti koristan tek u buducnosti. Kupce odbija to sto moraju nositi naocale kada zele gledati 3D sadrzaj, plus sto trenutno nema puno 3D sadrzaja za gledati.
Kolko je televizora Samsung ove godine izbacio, a da nisu imali 3D ? Kolko ih je izbacio LG, Sony ? Kolko mi je poznato skoro svaki film vrijedan spomena u 2011. i 2012. je došao u 3D-u. Prvi put se Euro i OI prenose u 3D-u.
Istina je kako je TV 3D je još u povojima, te će ga sigurno ljudi još više prihvatit kada krajem 2012. dođu modeli bez naočala, no trend je aktualan. Trenutačno prema podatcima Cneta samo ove godine će se prodat preko 22 mil. 3D televizora, te će zauzimat gotovo 25% tržišta i to samo u 2 godine kolko se takvi televizori "aktivno" prodaju. Kad su u pitanju neki relevantni novinari tj. kritičari , ove godine još nisam našao da su pisali recenzije televizora koji nisu imali u sebi 3D.
No kao što sam već spomenuo prije, dosta toga će bit jasnije kada Apple uđe na TV tržište. Nekako sam siguran da je tržište ipak premalo za 10+ brendova, te da će se taj broj dosta reducirat.

Na kraju krajeva mislim da je topic puno korisniji kada ide u smijeru pomaganja ljudima oko kupnje, a ne oko infantilnih prepiranja ljudi koji već posjeduju televizore.
Eod
Habibulin je offline   Reply With Quote