Citiraj:
Autor d0magoj_OS
nije mi ovo jasno...ja sam prije 2 mjeseca potpisao na godinu dana 20 giga ali negdje sam potpisao 20. u mjesecu..i žena mi je rekla da nemam 20 giga nego 10..pazio sam naravno ( imao sam VIP prije i vip je smeće nad smećem i treba ga zabraniti zakonom ) s njihovim programom koji je nasprema vip avion i dobio ralun 64 kune...sad drugi račun ljepo došao 143 kune kako su mi i rekli i sve cakum pakum...nemam primjedbe za tele 2 a za vip bih mogao napisat knjigu što mi se događalo u 12 mjeseci..iako sam svaki račun plaćao na vrijeme vip me pokušao oderati kao malog majmuna užas.. .LJUDI NEPOTPISUJTE NIŠTA S VIPOM....a što se tele2 mobilnog interenta tiče same preporuke..za sad..imaju još 10 mjeseci da me oderu 
|
E Tor-e a ovo si i dalje ostavio da stoji to ima veze sa tele 2 mobilnim internetom pljuvanje po vipu? Onda i to briši misliš da se bojim Bana pa banaj me jbe mi se i za to.
Vip je smeće a ja ga sa tog smeća na mobilnom netu pojedem za doručak

Neka onda se lokacijski osvrne na problem a ne općenito pisati da je smeće i navoditi ljude da ništa ne potpisuju sa vipom ako on nije zadovoljan ja jesam.
I nisam se ja ništa hvalio sa svojim postignućima ilegalnog skidanja vidiš da ne shvaćaš poantu nego sam napisao to u cilju da se vidi da se može na mobilnom netu ostvariti puno više prometa od 20GB, da je 20GB ništa. A količina prometa na mobilnom netu je uvijek bila slaba točka uz pokrivenost.