View Single Post
Staro 13.06.2012., 12:17   #22
pinkskin
Premium
Moj komp

pinkskin's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Kad smo već kod bisera servisa. iP4600 mi je preko noći počeo davati error poruku da se javim servisu.

Istražio ja fino prije toga u čemu može biti problem, našao nešto napola, ušao u service mode i softverom mu resetirao waste ink disposal nešto.
Uglavnom, Canoni rade na foru da na 20% napunjenosti tog nečeg, pretpostavljam da je obična spužvica s nekom vrstom mjere, jednostavno odbija poslušnost i javlja da mora na servis.

Zovem ja sljedeći dan KSU i dobivam informaciju da je otišla glava i elektronika i da me zamjena toga košta oko 800 kn (novi printer je 500-600). Na moje inzistiranje da ne mora biti glava i elektronika, te da me zanima taj waste ink disposal nešto, saznajem da je cijena oko 350 kn.

Tko je tu lud na kraju. Nitko više ništa ne popravlja, sve ima time limit na mjesec dana nakon garancije, pa kupuj fino novo.
To se i meni desilo na epsonu c42. Da ubiti to je spužvica u koju ide višak tinte, nakon određenog broja printanja/čišćenja glave brojač dođe do max vrijednosti i mora se resetirat. Spužvicu izvadiš iz printera i opereš u vodi te nakon toga printer radi normalno

pinkskin je offline   Reply With Quote