Citiraj:
Autor potemkin.hr
I Blizz zaradio skoro 38 baksa od samo te jedne prodaje takvog itema. To je polovica cijene Diabla 3 pune "blizz store" cijene 
Ja definitivno ostajam na gold AHu, nedam lovu ni da imam 
|
Pa nije bas tako na iteme uzimaju 1$ po itemu i onda ak os na paypal on uzima 15% ili za comodity blizz uzima 15% pa paypal 15%
Ali kako god njima je to free money kolko god da ga je malo/puno.
Citiraj:
Autor Goranbm
A to je samo u Americi ili kak ? Jer meni još uvijek piše da će bit dostupno 15/6 ...
|
Normalno da je u Americi pa zna se da je EU korisnik 2. reda.Al eto jos se ima malo vremena za nabavit dobre iteme prije neg pocme velika seoba na rmah
Ja isto necu koristi rmah ono sta dao bi 5-10 kn(kava/pivo) da bas kupim neki item sto bas nemogu naci a upotpunjuje bild al za euro-dva ces moci kupit sipak tak da nis od tog.A da se uhvatim da dajem 20 eura na item vlastorucno bi se kastrirao
Nego jeste li culi novu semu blizza protiv botera i ovih sto farmaju cijeli dan kao da ces imat cooldown na ulazenje i izlazenje iz igre.
Tak da nema vise 2 min goblin runova i raznih quest ponavljanja.
Kao bili su uveli pa disejblali jer hoce naci balans da nebude predug, da se jos moze 'normalno' farmat.
E sad da sam neki panicar reko bi hm dropovi su...takvi kakvi jesu(a panicari tvrde da s izlaskom rmah su ghostali to jos malo),pa ovaj cd,pa rmah i odlazak 'epica' tamo....reko bi da nas ko ovce usmjeravaju rmahu.