View Single Post
Staro 13.06.2012., 10:46   #6
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
meni miljama bolje od RO2 jer je to pravi taktički combat simulator dok je RO2 COD-like shooter nimalo nalik originalnom RO....
Hm, meni nije baš radila.... Singleplayer sam samo mogo probat i bio je bože sačuvaj, trigeri nisu radili pa par minuta bi stajao ali se sljedeći dio misije ne bi učitao.
Kaže lik sada čete vidjeti kako mp 40 neprecizno gađa, kad ono ja lijepo ciljam metu na nekih 50 metera i pucam a ono ispucava metke 30 metara od mene u pod. Totalno neispolirana igra sve neki glitchevi......

Isto ko arma, čiji engine koristi.... kao vojna simulacija a jedino što ne valja je pucanje. Samo što ovdje ništa ne valja. ( Preklapo se zvuk, hrpa bugova, misije nisu radile u potpunosti normalno i tako. Je li do "pokretača" bilio ne znam.

Možda je multi bolji.

EDIT: Zaboravio reći u RO sada ima i classic mod koji je kao stari ro i dosta ga ljudi igra. Ali baš poć usporediti RO sa call of duty je barem bezobrazno Tko god je probao obje igre zna.
Mislim u Codu trčiš, bunny jumpaš a u Ro pogotovo na classic modu ideš prostoriju po prostoriju jako tiho uz puno taktiziranja a ovi što trče ko muhe bez glave dobiju jako brzo metak.
Michel je offline   Reply With Quote