View Single Post
Staro 12.06.2012., 23:21   #3333
Pero666
Registered User

Datum registracije: Jun 2012
Citiraj:
Autor Toncy Pregled postova
http://www.speedtest.net/result/2005183310.png

ovako imam optimu internet samo.... i zadnjih tjedan i po dana mi toliki ping vecinom nekada navecer bude normlan 30.... probavo sam otvarat potrove, formatiro komp ne znam koji je bog... jel je to sad do njih ili do mene?
Da ti skratim muke i da ti kazem da je do njih a ne do tebe ako si iz Slatine kao sto si napisao u svom profilu
Isti problem imam i ja i jos neke kolege kod kojih sam provjerio. Tocno ti mogu i rec od kad je to tako, a to je od 28.05 u 21:12 mislim je pukla veza na negdje 10-ak minuta i nakon toga imam problema sa pingom u posljepodnevnim i vecernjim satima. Kod njih je takodjer tad pukla veza sto znaci da nije do mene. Odma je sve sporije kad se ping poveca, a misljenja sam da se poveca zbog opterecenosti posto je po noci ok. Poslao sam im mail ali znam da nece nista sredit jel kolega vec bio zvao. Das im datum i vrijeme i da nemogu provjerit do cega je. Ili mogu ali se prave sljepi. Javim tu novosti ak ih bude uopce. Najgore sto sam par dana prije tog datuma preso na optimu i sve bilo ok. 5 dana mi radilo kak spada i onda od tog 28-og problemi
Pero666 je offline   Reply With Quote