Citiraj:
Autor Toncy
http://www.speedtest.net/result/2005183310.png
ovako imam optimu internet samo.... i zadnjih tjedan i po dana mi toliki ping vecinom nekada navecer bude normlan 30.... probavo sam otvarat potrove, formatiro komp ne znam koji je bog... jel je to sad do njih ili do mene?
|
Da ti skratim muke i da ti kazem da je do njih a ne do tebe ako si iz Slatine kao sto si napisao u svom profilu

Isti problem imam i ja i jos neke kolege kod kojih sam provjerio. Tocno ti mogu i rec od kad je to tako, a to je od 28.05 u 21:12 mislim je pukla veza na negdje 10-ak minuta i nakon toga imam problema sa pingom u posljepodnevnim i vecernjim satima. Kod njih je takodjer tad pukla veza sto znaci da nije do mene. Odma je sve sporije kad se ping poveca, a misljenja sam da se poveca zbog opterecenosti posto je po noci ok. Poslao sam im mail ali znam da nece nista sredit jel kolega vec bio zvao. Das im datum i vrijeme i da nemogu provjerit do cega je. Ili mogu ali se prave sljepi. Javim tu novosti ak ih bude uopce. Najgore sto sam par dana prije tog datuma preso na optimu i sve bilo ok. 5 dana mi radilo kak spada i onda od tog 28-og problemi