OK ekipa, hvala vam na odgovorima.
Sada necu biti tako nepromisljen, pa necu napraviti nista bez pitanja.
Uglavnom, kao sta sam vec rekao, na laptopu postoji ThinkVantage dugmic, kada ga se pritisne krece Lenovo program za formatiranje WIN ili Rescuse WIN-sa. Znaci ja sam to sjebo, snemogu nista, ocito sam sjebo particije. Mozete li mi jos jednom potvrdit dali ja mogu to opet osposobiti da radi, ali sada da to sve napravim za WIN 7. Kada bi se to moglo, to bi bilo savrseno!!!
OK, mozete mi rec sta mi je prvo radit, i kakav je postupak. Pretpostavljam da je prva stavr da formatiram disk i instaliram WIN 7(32-bit li 64-bit???). dali napravim 2 particije, kolike, na koju instaliram ovaj prvotni WIN 7? Nakon sta instaliram WIN 7 pretpostavljam da bih trebao poskidat sve drivere i sta mi vec treba. Tada ne znam sta slijedi, znaci trebam napravit Image, nisam ga nikad radio, moze koji savjet oko toga? Kada napravim image, sta onda, kako to sve skupa povezat sa ThinkVantage dugmicem it itd itd...
Inace, evo o kojem se racunalu radi, i sav ponudjeni software za njega:
ThinkPad R61i (7650-A9G)
T2330(1.60GHz), 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 15.4in 1280x800 LCD, Intel X3100, CDRW/DVDRW, Intel 802.11abg wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, Secure chip, 6c Li-Ion, WinVista Home Premium 32
Ponudeni software se moze vidjeti ako se ode na:
http://support.lenovo.com/en_US/downloads/default.page? i ukuca: 7650-A9G
Thanks... pozdrav