Pozdrav,
nisam odavno svracao ovdje sve dok mi se nije pojavio jedan problem.
Naime imam HTC Sensation kupljen u T-Mobile i sve je bilo savrseno ali doslovce dok ga nisam stavio na ICS (sluzbeni update), bar mi se cini da je do tada sve bilo ok.
Otprilike otkako sam stavio ICS na njega poceo je zahebavati odnosno sam od sebe se ugasi i kad kazem ugasi mislim da se totalno ugasi i treba ponovno pisati pin i sve ostalo.
Problem se vecinom desavao kada izvadim mobitel iz djepa. Prvo sam mislio da ga ugasim dok sjedim posto je u hlacama pa sam stavio sifru za otkljucavanje pozadine kako bi eliminirao tu mogucnost, pogadjate, i nisam ju eliminirao.
Stvar koja najvise nervira u cijeloj prici je ta da nakon sto ekran zasvjetli i ispise se HTC pa zatim ispod quietly briliant pokazuje mi prizor kao kada sam ga stavljao na ICS odnosno vrti se onaj krug i pise optimizing applications x of 34. To oduzme dobrih 5 minuta.
A u zadnje vrijeme se pocelo desavati da ga otkljucam i samo sto upalim neku random aplikaciju ili cak niti ne upalim crkne kao sto je prije crkavao samo u djepu pa sam pukao i rekoh idem traziti pomoc.
Nisam primjetio niti da se mobitel grije niti sam stavljao aplikacije koje nisu sa Android marketa/play store...jednostavno ne znam u cemu je problem.
Zaboravio sam nadodati da mi nesta kao rootanje ili bilo koja radnja radi koje mogu izgubiti garanciju ne padaju na pamet a opet bi probao rjesiti problem ako je moguce bez slanja mobitela na garanciju jer ga necu imati 2-4 tjedna a s obzirom da mi niti laptom nije u funkciji trenutno ne mogu si to dozvoliti.