View Single Post
Staro 12.06.2012., 14:57   #10
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
Napokon uletio epson

...i jesi zadovoljan ?

uživaj prvih 100 tinjak sati jer poslje svjetlina i kontrast malo popuste

Nego slika nastranu , smeta ti AI ? odgovara ti frejm interpolacija ? kakav je 3D s "onim" filmovima ? kako ti odgovara tih 110" - ljudi dovoljno veliki?

btw, jesi se poigrao s onim bojama ili papirom ili si 'na zidu' ?
Je uletio prije pola mjeseca, valjda.
Zadovoljan ajme.
Znam da mi je slika skoro odma bila pa taman. Morao sam ju korigirati prema gore nekih 20-30cm i udesno nekih pola metra. Nikakvih trapezoida i cudnih oblika nije bilo, tako da mislim da je sve super proslo.

Cek, cek, oces reci da cu biti zadovoljan prvih 100 sati, a poslje banana?
Trenutno sam na nekih 50 sati.

Smeta mi sto nezeli sam prepoznati da "prima" 3D signal, pa ga ja moram terat i koji format prima. Sjecam se kad sam prvi put upalio onaj sajd baj sajd i proso film. I onda sam skoro sat vremena se silovo zasto imam samo pola 2D slike na ekranu, totalno sam zaboravio da sam rucno upalio taj sajd baj sajd.

Jos nisam stigao pogledat nijedan "onaj" film, nikako, ali cim uhvatim malo vremena budem, to mi je zelja Ali za sada je 3d odlican, skoro se nista neprimjeti neka dupla slika ili takva cuda i fora sto se cvike same gase kad ugasis 3D (to sam nekidan skonto )

110" za sad dosta, ali pretpostavljam da bi mi i to moglo postati malo, srecom pa je to na projektoru lakse povecat nego ako imas neki TV. Jedini je problem soba, mislim njena velicina.

Trenutno sam na papiru. Bas sam pricao preko PM s kolegom jagoda31551 i on spominje s ebaya gotova platna, koja se postave na zid. Izrezem tu plahtu koliko mi pase i super, takodjer na slikama vuce na malo sivu boju.
Nekako mi se cini da cu ja ipak ici na boju i uzet samo onaj crni rub s ebaya.

Ali za sad i ovo dobro, hvala ti covjece jos jednom.
Momir je offline   Reply With Quote