View Single Post
Staro 11.06.2012., 17:46   #3331
azure
Registered User

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor funkee Pregled postova
Pozdrav ljudi, jedno pitanje - otkad smo uzeli OptiTV nam se dogadja da veza puca nekoliko puta dnevno i, sto je jos gore, ono smece od D-Linka 2640R kojeg imamo vec godinama radi strasne probleme ako se vise od jednog laptopa treba spojiti bezicno, problemi dobro poznati svima.

Uglavnom, probat cu malo istestirati sa Siemensom SX763 par dana, ako svejedno bude problema sa pucanjem linije, zanima me kakve su sanse za prijevremeni raskid ugovora zbog toga sto usluga s njihove strane ne valja u potpunosti? Nazalost imamo jos godinu i pol ugovora...
Što točno znači pucanje linije? Mislim znam neke koji se žale jer im pukne 2 put u 24h.... pucanjem veze se smatra ako je više od 5 pucanja u 24h rada. D-link 2640R nije smeće, po meni je to super cool modem koji radi stabilno na lošim paricama i puno bolje negi poneki gigaset modeli ! A wireles spajanje probaj promjenuti enkripciju ili kanal pa da vidiš onda jel puca ili se može spojiti jer modem osobno znam da može spojiti 10+ uređaja bez bada provjereno! Istina je da je gigaset sx 763 kvalitetniji po mojim mjerilima pouzdano radi usb utor pa možeš super raditi ftp server a da računalo nije uključeno.
Ajde pošalji paricu da vidimo kakva je pa ti se može savjetovati nešto ovako na slijepo su prazne priče.
azure je offline   Reply With Quote