View Single Post
Staro 11.06.2012., 16:25   #1038
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Mislim da komotno možemo uzeti 9 bodova i definitivno ne pretjerujem s tom izjavom.
fascinantno je kako odjednom (pazi, nije ovo samo tebe Guls, opcenito pricam) sve "oprosteno", samo zato jer smo - pobjedili?

iskreno i realno, prvi gol je zbrckan i kvalitetniji golman ovo brani. drugi gol je IMHO vise ofsajd nego sto nije, to se najcesce svira i ponistava gol. treci gol je isto prc - odbila se lopta od stative sretno u tintaru irca, autogol.

sada, spanjolci i talijani te nisu fascinirali. sto automatski znaci da su slabi? da cemo mi njih tuci ko' iz pi*ke? mislim, govorimo o ipak itekako jakoj italiji (sve kako su nji-nja i losiji, op, jucer bas i nisu IMHO pokazali los nogomet) i spanjolska koja komotno moze sastaviti dvije A momcadi za prvenstvo, odjednom mi cemo njih tuci i uzet svih 9 bodova? ma LOLcina kvadratna, dao bog, ali je smijurija ovo citati.

ali, da nastavimo. gdje si ti vidio ljepote nakon ~60 minute u nasem nogometu? napad kako sam napisao i nije uopce lose izgledao, ali obrana ce nas najvjerovatnije pokopati, mozda ne protiv talijana, ali najvjerovatnije protiv spanjolaca da. i skroz me fascinira taj CRO dispet, danas serem po repki i za ono sto zasluzuju i za ono sto ne zasluzuju zbog radi igre unazad par godina, repka napravi jednu bolju tekmu protiv realno nista posebno reprezentacije - hvalespjevi i cvijece i crveni tepih!!!!!! ali doslovce svugdje, mediji, ljudi ovako po cesti, vozaci, babe & djedovi, svi odjednom stali odati pocast!!!! ko' da je tito opet umro........

ali!!!! prvi smo u skupini!!!!! pa normalno da smo prvi u skupini jer imamo jedini pobjedu u prvom kolu...... ko' da je odigrano 5 kola i da ima 10 momcadi, pa ono, prvi smo . smijurija takoder teza, fuj.

no kako rekoh, dao bog da dobijemo i spanjolce i talijane. to ce zapravo znaciti da smo odjednom svjetski proigrali, da su se igrali promjeniti psihicki i da ti vise nisu "oni stari" nego novi nasi heroji.

ali inace, jedan bljesak od 10 mogucnosti nije za pohvalu, zar ne?

Burko je offline   Reply With Quote