View Single Post
Staro 11.06.2012., 15:28   #1116
d0magoj_OS
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2011
kupio kompletno računalo kod njih,....(ovo pod moj komp)...nakon tjedan dana korištenja računala vidim da mi memorija neradi kako spada reklamiram ih i vidim da oba 2 keksa mi nerade kako spada,te nakon 2 tjedna čekanja dobijem 2 nova,...ok idemo dalje..nakon mjesec dana odlučim si kupit još 2 keksa memorije ( iste ) da imam 16 giga,..kupim ih u linksu dođem kuci i vidim da su keksi neispravni ali mi uopće neželi ni očitati 16 giga,..poludim odnesem cijelo računalo u links i ljepo kažem da mi je već pun kufer reklamiranja...uzmu mi cijelo računalo pošalju u zagreb...nakon mjesec dana čekanja mi jave da procesor mi je neispravan i odjednom sva 4 keksa su neispravna..ali moram priložit original ambalažu od svega da mi uvaže garanciju....odgovaram im kako imam sve ambalaže ali nemam original stock cooler za hladnjak da mi uvaže garanciju na što mi oni odgovaraju da će mi oni dati neki cooler da mi se prizna garancija..nečujem ih 2 tjedna odjednom me zovu da mi je računalo u linksu i da ga podignem....prvo su mi naplatili nekakvu diagnostiku 200 kn i kad sam došao kuci procesor je bio isti memorija je bila ista...zovem ih opet ^^ j**** im mater na sva usta...zamjene mi memoriju ali odjednom mi procesor nežele zaamijenit pošto nemam original stock cooler...dakle 3 puta su mi prodali pokvarenu memoriju i procesor...

zadnja kupovina u linksu ( a kupujem sve kod njih još od 2009 godine i ostavio sam bezbroj novaca kod njih ) i ljepo sve kupujem kod jednog privatnika...

fora kod ove krize je što privatnici će ti se uvući u guzicu da ti prodaju nešto dok ovakve firme velike popud Linksa ih živo zaboli za njihove
potrošače...

al da isto napomenem da od 2009 do 2012 nikad nisam imao problema s njima...do ovog :S

Zadnje izmijenjeno od: d0magoj_OS. 11.06.2012. u 15:37.
d0magoj_OS je offline   Reply With Quote