View Single Post
Staro 11.06.2012., 11:21   #3434
mark11
Banned

mark11's Avatar

Datum registracije: Mar 2012
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
ljudi imam mali problem.. pa mi je pitanje dal se da sredit il moram na servis...
htio sam stavit fundowsky 4.0 full na mob al dok sam poceo updatati mob dakle ono wipe dalvik cache i ostalo(kako po redu koraci idu) obrisao na tvornicke postavke i krivo sam gumb pritisnuo i formatiralo mi je sd-karticu.. tak da sam i update.app izgubio(2.3.6) probao sam pokrenuti mobitel nakon toga i samo mi se pojavi huawei logo! nista dalje-.- i onda sam stavio na sd karticu 2.3.6 update u dload folder(dakle prazna sd kartica samo to gore) i stavim je u mob.. pritisnem power+up+down i nacrta se ona crta po sredini ekrana i ne zeli updatat... jel znas iko rjesenje?! jel zna kako rjesit to? il moram na servis?

vrati cw 5026,sve uredno pobriši,i onda probaj dload sa sd card

Citiraj:
Autor tutix Pregled postova
Hvala

Ne razumijem, kako misliš interno u Link2SD? Link2SD ima sposobnost prebacit fileove na SD karticu i onda ih simbolički polinkat da izgleda kao da su na internoj memoriji. Nikad nisam koristio automatsko prebacivanje na SD karticu, nego uvijek jedan po jedan program, zato što nisu svi programi baš za SD karticu, pogotovo oni koji su memorijski malo teži, a onda rade sporo. Fora je još i u tome jer Link2SD zna prebacivat, ne samu aplikaciju već i njezin dalvik-cache file na SD karticu što je skroz nepoželjno. Druga stvar je što možda imaš i jako sporu karticu. Za aplikacije na SD kartici treba minimalno class 6 kartica ako se ne varam.

Widgete nikad na SD karticu, oni moraju bit u internoj memoriji jer njihovim datotekama sistem često pristupa, to je samo jedan primjer. E sad, stotinjak aplikacija je stvarno ogroman broj, može bit i da neka od aplikacija koristi previše resursa, bugovita je. Za takve stvari postoji Watchdog Task Manager kojeg možeš podesit da ti otkriva kad neka aplikacija podivlja (koristi previše procesorskog vremena ili RAM-a). Backup, po meni, puno bolje sredit sa AllBackup nego Titaniumom, jednostavnije je i sve radi (AllBackup ne radi na Cyanogenmodu).

Više od 5.5h sati upaljenog ekrana (kod mene je to pretežno surfanje na WiFi-ju) nećeš dobit ni sa jednim ROM-om ili kernelom. Ono što možeš produljit je vrijeme u stand by modeu.

pa u postavkama imaš opciju gdje da sprema aplikacije,automatski,interno i externo.kako to ne znaš?
znam da widgeti moraju biti u system/app,aili sam svejedno imao sam problema,widget ne bi mogao biti pronađen.
I da imao sam jako dosta aplikacija,ali što mogu kad ih ima tako jako mnogo zanimljivih,hehehe
sad furam stock rom.moze link za 2.3.6 rom

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 11.06.2012. u 15:23.
mark11 je offline   Reply With Quote