View Single Post
Staro 10.06.2012., 23:58   #6683
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Vjerojatno prenisko letiš, još ako i usporiš skine te lako. Leti okomitije na njih ali onda moraš pazit na prostor da se izravnaš, tj. digneš ponovo u zrak inače ti ne gine suicide
Naravno da nisko letim, oslanjam se na brzinu, a visoko u zraku ne mogu brzo letjeti, tim gore što sam tek na visini lak plijen za jeta. Kako god okrenem, od skilled jet pilota helikopter je *ebo ježa.

Večinom letim na 30 i manje metara, taman za below radar, brza prelijetanja da gunner lakše skine pješadiju, a dizanje i napad čim vidim spotan tenk.

Citiraj:
Autor ezz Pregled postova
ja već dugo čitera nisam sreo
Na stranu oni očiti koji sa M16 skidaju ljude u tenkovima i stoje ispred baze dijeleči headshotove preko cijele mape, često nemamo ni pojma da je u igri neka vrsta cheatera. Oni koji "samo" vide kroz zidove tek toliko da imaju prednost ali ne toliko očito i slično.
Ogroman broj ljudi igra sa nekim "manjim" hackovima a mi to ni ne kužimo, baš kako je onaj lik ljut na EA/DICE ispričao svoju priču da je bio toliko ljut na cheatere EA/DICE da je kupio hack i na kraju skužio koliko ljudi igra sa malom "unfair advantage"

Citiraj:
Autor Bishop Pregled postova
Oduvijek sam gledao slugove kao bzvz jer ono, shotgun bi trebao bit na blizinu,
Slug je zapravo jedan veliki metak, tako da i na softcoreu je headshot one hit kill, i to na velikim udaljenostima. Lako možeš snajpat sa bilo kojim shotgunom sa Slugovima

Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 11.06.2012. u 00:19.
hammer_of_thor je offline   Reply With Quote