10.06.2012., 23:53
|
|
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Autor Burko
iskreno...... vec dugo nisam vidio toliku zelju nasih za pobjednom. i dalje nije to neka prekokrasna igra, nema tu velike tehnike i lijepih, tocnih, dugih dodavanja, ali ponavljam - zelja je tu. a mislim da je nje posteno nedostajalo unazad nekog vremena........
mandžo car, koliko god sam umirao od smijeha dok je bio u HNLu, sada mu se divim. i koliko je poboljsao se u samoj igri, koliko trci, koliko se trudi, grize, zabija (ok, dosta srecom, ali jebiga - broji se). veceras definitivno na razini, uz modrica.
dok obrana mislim da ce biti velika problematika u daljnim tekmama. corluka leta u prazno, schildenfeld negdje/nigdje, znaju zakomplicirati skroz nepotrebno (a zapravo jer stoje dosta daleko od protivnika), sve je nekako sporo i neuvjerljivo iza. naprijed smo danas iznenadujuce ok odigrali, sredina isto tako ok, jedino me strah obrane..........
no, sada jedan X protiv talijana ili spanjolaca moze ispasti dovoljan. iako bi bilo lijepo tuci talijane, onda je svasta moguce  .
|
Potpis na sve. Plivao je Čarli, Šifo je u dva navrata napravio glupe poteze. Srećom, sudac je bio kriminal. Ali Čarliju sumnjam da se može desit još jedna ovakva tekma, Šifo je isto dobar igrač, po meni bolji od Šimunića koji ne može više trčat i brijem da bi imao dosta problema sa Španjolcima i Talijanima.
Mandža istina, živi smijeh, 2 dobre utakmice njegove u Dinamu pamtim (Ajax i neka kanta za napucavanje je bila), nakon te druge su ga i prodali. Sad gledam i ne vjerujem, trudi se, trči, radi presing - još ne zna baš preć igrača ali nema veze  .
I ne znam, nekako mislim da su Talijani jača momčad, naravno ne na papiru, od Španjolaca i da nam leži ovaj danas X. I da nakon ovakvih 3:1 u 50 minuta, kad nadigraš nekog da ne bi se trebali opuštat i prepuštat njima loptu i igru koja ima se svodila na nabac i naguravanje po zraku, da ne spominjem ruke i laktarenje. Lako im je mogo se zalomit gol...
I da Mandža kad je složio Trapattonija, daj nek neko izvuče taj gif 
|
|
|