View Single Post
Staro 10.06.2012., 23:04   #1020
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
iskreno...... vec dugo nisam vidio toliku zelju nasih za pobjednom. i dalje nije to neka prekokrasna igra, nema tu velike tehnike i lijepih, tocnih, dugih dodavanja, ali ponavljam - zelja je tu. a mislim da je nje posteno nedostajalo unazad nekog vremena........

mandžo car, koliko god sam umirao od smijeha dok je bio u HNLu, sada mu se divim. i koliko je poboljsao se u samoj igri, koliko trci, koliko se trudi, grize, zabija (ok, dosta srecom, ali jebiga - broji se). veceras definitivno na razini, uz modrica.

dok obrana mislim da ce biti velika problematika u daljnim tekmama. corluka leta u prazno, schildenfeld negdje/nigdje, znaju zakomplicirati skroz nepotrebno (a zapravo jer stoje dosta daleko od protivnika), sve je nekako sporo i neuvjerljivo iza. naprijed smo danas iznenadujuce ok odigrali, sredina isto tako ok, jedino me strah obrane..........

no, sada jedan X protiv talijana ili spanjolaca moze ispasti dovoljan. iako bi bilo lijepo tuci talijane, onda je svasta moguce .

Burko je offline   Reply With Quote