Citiraj:
Autor Wolverine
Nisam je probao.
Po čemu je bolja i što to nudi više od recimo P8Z77-V ili još gore P8Z77-V Pro?
Dodatna dva eSATA3 konektora?
Ako to izuzmemo ploča je opremljena kao i P8Z77-V koja dodatno ima i WiFi.
Osobno je ne bi uzeo jer je meni izrazito ružna plus ima tu glupu plastiku na sebi. Ne sviđa mi se i što nema VGA ili DVI videoizlaza nego samo DP i HDMI. Cijenu od 1900 kn da ne spominjem
Ako bi uzeo Asus uzeo bi P8Z77-V za 1500 kn ili max P8Z77-V Pro za 1600-1700 kn koja nudi recimo dodatna 2 USB 3.0 konektora koji će mi zasigurno prije zatrebati od dva eSATA konektora.
|
Nije vjerovatno ništa bolja niti opremljena, ali P8Z77 modeli su mi... ružni.
Uglavnom, plavo-crna kombinacija me odbija. Da su full crne ili crno-crvene (ROG boja), vjerovatno nebi ni sekunde razmišljao.
A pošto bi ipak želio nešto bojom skladno u kučištu...
Nebi bio ni problem protegnuti do P8Z77-V DELUXE koja me stvarno oduševila mogučnostima i dosta je nahvaljena ploča, ali ta boja...
Zato mi Sabertooth odgovara, full crno, dobro opremljena.
OK taj "armor" nije baš preukusno riješenje ali ajde.
(btw vjerovatno bi se mogla izgoniti 5-godišnja TUF garancija preko Asusa u Beogradu.)
Citiraj:
Autor Wolverine
 ?
Koji su to ozbiljniji reviewi? Jer niti Annand, niti X-bit, niti HW secrets, niti na XS-u čaknisu popljuvali ploču, naprotiv.
U glavnom, probao sam Z77 Extreme4 i Extreme6, nikakvih problema nisam imao. Ne znam zašto bi ih zaobilazio.
Što fali Extreme4 modelu?
|
Sorry, moja greška, totalno me posao rasturio danas.
Mislio sam na Z68 modele, uglavnom puno problema od neprepoznavanja diskova pa do čudnih debug post kodova i ne-bootanja.
Z77 su čisto OK.