View Single Post
Staro 08.06.2012., 21:09   #1467
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Nisam je probao.

Po čemu je bolja i što to nudi više od recimo P8Z77-V ili još gore P8Z77-V Pro?
Dodatna dva eSATA3 konektora?

Ako to izuzmemo ploča je opremljena kao i P8Z77-V koja dodatno ima i WiFi.

Osobno je ne bi uzeo jer je meni izrazito ružna plus ima tu glupu plastiku na sebi. Ne sviđa mi se i što nema VGA ili DVI videoizlaza nego samo DP i HDMI. Cijenu od 1900 kn da ne spominjem

Ako bi uzeo Asus uzeo bi P8Z77-V za 1500 kn ili max P8Z77-V Pro za 1600-1700 kn koja nudi recimo dodatna 2 USB 3.0 konektora koji će mi zasigurno prije zatrebati od dva eSATA konektora.
Nije vjerovatno ništa bolja niti opremljena, ali P8Z77 modeli su mi... ružni.
Uglavnom, plavo-crna kombinacija me odbija. Da su full crne ili crno-crvene (ROG boja), vjerovatno nebi ni sekunde razmišljao.
A pošto bi ipak želio nešto bojom skladno u kučištu...

Nebi bio ni problem protegnuti do P8Z77-V DELUXE koja me stvarno oduševila mogučnostima i dosta je nahvaljena ploča, ali ta boja...
Zato mi Sabertooth odgovara, full crno, dobro opremljena.
OK taj "armor" nije baš preukusno riješenje ali ajde.
(btw vjerovatno bi se mogla izgoniti 5-godišnja TUF garancija preko Asusa u Beogradu.)

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
?
Koji su to ozbiljniji reviewi? Jer niti Annand, niti X-bit, niti HW secrets, niti na XS-u čaknisu popljuvali ploču, naprotiv.

U glavnom, probao sam Z77 Extreme4 i Extreme6, nikakvih problema nisam imao. Ne znam zašto bi ih zaobilazio.

Što fali Extreme4 modelu?
Sorry, moja greška, totalno me posao rasturio danas.
Mislio sam na Z68 modele, uglavnom puno problema od neprepoznavanja diskova pa do čudnih debug post kodova i ne-bootanja.

Z77 su čisto OK.